Tlf: 23 905 205

Follow Us on

«Etter en grundig undersøkelse, og  første behandling merket jeg umiddelbart stor bedring, og var raskt tilbake i 100 % jobb.»

Jeg ble første gang operert for prolaps i korsryggen i 2009, fikk deretter recidiv og operert på nytt i 2010.
Operasjonene var vellykket men etter siste operasjon gikk jeg daglig på sterke smertestillende.
Jeg ble sykmeldt 100% i 2 mnd og fikk fysioterapi men ble gradvis verre. Jeg oppsøkte deretter Nydalen Kiropraktorklinikk.
Jeg merket med en gang at Anita, ved klinikken, hadde erfaring og trygghet i sitt yrke. Hun var ydmyk og forsiktig men klarte raskt å finne årsaken til smertene.
Det viste seg at smertene kom fra låsninger/dysfunksjoner i ryggen og ikke fra selve prolapset.

«Etter en grundig undersøkelse, og  første behandling merket jeg umiddelbart stor bedring, og var raskt tilbake i 100 % jobb.»
Det føltes bra allerede etter første behandling, og jeg har i ettertid hatt noen påfølgende /forebyggende behandlinger for å unngå recidiv.

Min kone har også fått behandling hos kiropraktor Anita Eltoft ved Nydalen Kiropraktorklinikk. Hun har lenge vært plaget av nakkesmerter og hodepine og har også fått god hjelp og føler seg mye bedre.
Anita er faglig dyktig, vennlig og ser hele deg. I tillegg til behandling gir hun forebyggende rådgivning om fysisk aktivitet, holdningsarbeid og råd om små grep i hverdagen som letter plagene.

Jeg kan varmt anbefale Nydalen Kiropraktorklinikk i forbindelse med muskelskjellett plager. Det er viktig å komme raskt til behandling for å unngå sykemelding så plagene ikke blir kroniske.

Med vennlig hilsen

Nikolaos Gasiavelis