Tlf: 23 905 205

Follow Us on

«Fra ubevegelig til aktiv med behandling av kiropraktor. Jeg unngikk sykemelding og jobbet 100% helt til fødselspermisjonen begynte».

 

Høsten 2009 ble jeg gravid for andre gang. I mitt forige svangerskap hadde jeg ingen fysiske plager,men etter kun få måneder i mitt andre svangerskap begynte jeg å få problemer med hofta.
Jeg førsøkte å bevege meg mer og holde meg aktiv,men jo mer jeg forsøkte , jo verre ble jeg . Til slutt måtte jeg kjøre bil over alt og hadde store smerter i ryggen.

Jeg tok kontakt med Nydalen Kiropraktorklinikk. Det skulle vise seg å være den store redningen! Etter kun få behandlinger ved klinikken økte jeg bevegeligheten min betraktelig. Hun oppdaget at smertene i bekkenet sannsynligvis ikke kom av bekkenløsning slik som jeg trodde, men at smertene kom av at bekkenet var låst og at det var årsaken til spent muskulatur.

Behandlingen ble lyspunkter for meg i en slitsom hverdag med en tyngende mage , krevende jobb og en 3 åring løpende mellom bena på hjemmebane. Behandlingene løste opp i stive stillinger, jeg fikk mer overskudd og jeg fikk mer eller mindre livet mitt tilbake!

I tillegg til behandling fikk jeg også øvelser.

«På grunn av behandlingen jeg fikk tilbud om av min arbeidsgiver (Vi fikk dekket 5 behandlinger i sin helhet ) hos Nydalen Kiropraktorklinikk samt en en forståelsesfull sjef, unngikk jeg sykemelding og jobbet 100% helt til fødselspermisjonen begynte».

Jeg hadde nok gått litt lenge før jeg fikk behandling, og er fremdeles noe plaget av stive muskler. Noe av denne problematikken kunne jeg sannsynligvis ha unngått ved å begynne behandlingen tidligere. Jeg vil derfor anbefale alle som har tegn til rygg- og bekkenproblematikk i svangerskapet til å benytte seg av behandling tidlig for å unngå langvarige plager.

Sissel Th. Hammerstrøm
Senior Advisor, Executive Masters

BI Norwegian School of Managagement
Tel: +47 46410276
E-mail: [email protected]