Tlf: 23 905 205

Follow Us on

«Dagen etter løp Theodor fra barnehagen og hjem. Han løp fra sin søster og ville ikke høre når vi ba ham vente. Løping var MORO!!!».

 

Theodor Schram, f. 27.04.09, sin historie begynte naturlig nok da han ble født og mest sannsynlig handler denne pasienthistorien om en setefødsel.

Det var først når han begynte i barnehagen som 2,5 åring, og konkurranse ble en stor del av hverdagen, at mammaen som er fysioterapeut, begynte å legge merke til ganglag og løpeteknikk.

Dette fordi han på en måte «kastet bena ut til siden og frem» for å løpe, alltid var senere enn sin tvillingsøster og heller ikke likte å løpe. Knærne gikk ikke frem og opp, som er normalt når man løper fort, og man kunne se at han måtte jobbe hardt, for å komme seg raskt frem. Noen mente han var litt sedat «lat», fordi han ikke viste entusiasme på turer og konkurranser.

Ganglaget gjorde at mor diskuterte «caset» med Nydalen Kiropraktorklinikk, og dermed bestilte en time for undersøkelse av ham der.

Theodor hadde time hos Anita ved Nydalen Kiropraktorklinikk januar 2012, og etter undersøkelser fant hun stivhet i bekkenet( IS ledd/hofteledd) og en del stram muskulatur som en bivirkning av dette. Hun manipulerte leddene, viste hvordan man masserte stram muskulatur og ba om at han kom tilbake etter noen uker for ny behandling og kontroll.

«Dagen etter løp Theodor fra barnehagen og hjem. Han løp fra sin søster og ville ikke høre når vi ba ham vente. Løping var MORO!!!».

Det var også flott å oppleve hvordan hans vegring mot å la seg behandle, lot seg raskt erstatte av tillit til Anita.

Her slutter historien med tillegg av at vi var tilbake et par ganger for vedlikehold og mor masserte litt, men ikke mye. Theodor elsker å løpe fortsatt og har ikke falt tilbake i gammelt mønster!

Tusen takk, Anita. Nydalen Kiropraktorklinikk kan jeg anbefale på det varmeste!

Med Vennlig Hilsen
Heidi S. Schram
Fysioterapeut/HMS-rådgiver.