Tlf: 23 905 205

Follow Us on

«Det som også skjedde var at humøret kom tilbake og hun er ikke aggressiv lenger og får positiv tilbakemelding fra lærer på skolen.»

 

Min datter på 9 år hadde slitt med daglig hodepine i over 1 år. Vi hadde vært hos lege, tatt blodprøver og det var kun normale funn. Var også hos øyelege men alt var normalt. Hun ble ikke henvist videre men det ble antydet at det var mulig å prøve migrene medisin.

I tillegg hadde min datter i lang tid hatt problemer med humøret sitt, hun kunne bli veldig og ofte sint og kunne også slå sine medelever. Det samme skjedde hjemme og vi jobbet mye med dette på skolen og hjemme.

Da jeg tok min datter til Anita Eltoft ved Nydalen Kiropraktorklinikk sier Kirsten-Marie at «de sier det ikke feiler meg noe, men jeg har jo vondt i hodet hver dag da.

Så spør Anita « husker du når dette startet og hvorfor ?» Hvor min datter svarer at «jo det husker jeg godt. Jeg falt , fikk en strekk i nakken og en sleng på hodet bakover når jeg sov over hos en venninne. Og så startet hodepinen. Hodepinen sitter mest foran i pannen. Kan også bli litt kvalm og svimmel innimellom.

Etter en grundig undersøkelse fant Anita låsninger i både nakke og mellom skulderbladene og etter allerede første behandling hadde hun mindre hodepine og etter 4 behandlinger var den borte. Hun har hatt et par påfølgende behandlinger i løpet av dette året men nå er det sjeldent at hun har vondt i hode og nakke.

«Det som også skjedde var at humøret kom tilbake og hun er ikke aggressiv lenger og får positiv tilbakemelding fra lærer på skolen.»

Jeg vil på det sterkeste anbefale Nydalen Kiropraktorklinikk og da speisielt Anita som vi var hos. Min datter fikk fort tillit til henne og behandlingen var skånsom. Hun likte virkelig disse behandlingene og merket selv fort at det hjalp.
Hun har et eget lag med barn!

Et tankekors er det også at legene ønsket å benytte medisin mot hodepinen uten at vi fant selve årsaken til problemet. Det er viktig å være klar over at vi snakker om et barn på 9 år.

Hilsen Håkon Svendsen